Information om Tatiana varumärket

Välkommen till hjoLycka.com! Vi har bytt namn till Eurasian Traventures & Events. Vänligen besök oss på denna länk.

 

Vår hemsida är under ombyggnad och hänvisar därför till vår Leverantör's hemsida för tillfället. För Trendigt mode och stil vänligen besök vår leverantör här.

Vi säljer också undebara festklänningar från Milano Formals. Se den nyaste katalogen här eller besök vår Facebook sida här.

 

 

OBS! Hittar ni något hos leverantörerna vänligen notera hos vilken leverantör, produktnummer, önskad storlek och ev. färg och kontakta mig genom att klicka på Beställa eller Kontakt knappen nedan.

INFORMATION OM TATIANA VARUMÄRKET

 

Tatiana är en unik behå linje. Sälj inte till stora varuhus, inte heller annonsera. Bra montörer och professionella corsetieres runt om i USA använder Tatiana. Under många år har Tatiana tillverkning i Europa och har följt de finaste tradition av utmärkt passform, ultra komfort och superb kvalitet. Vad gör Tatiana exklusivt till någon annan stiftelse linje i USA är det faktum att det säljer linje minst halva priset på alla liknande grad av kvalitet. Tatiana har erkänts av stiftelse industrin, har med i båda branscherna ledande facktidningar BFIA och konturer.

 

FÖRSÄLJNINGS punkter på TATIANA LINJE:

 

Mode behåar är svårt att hitta i storlekar 32A-46H inkluderar plus och petite. Tatiana har ett brett sortiment av högkvalitativa designer underkläder och behåar, plus behå tillbehör . BH, trosor, remmar, shapers, korsetter, plus storlekar, petite storlekar, strumpor, en komplett designer bh band samling, bröst förstorare, Backless / axelbandslös bh, rumpförstorare och Plus Size SÖMLÖSA formpressade kupor! Också utföra väljer Goddes och Olga stilar och strumpor.

 

Tatiana är det billigaste high-end europeiska designer linje på marknaden. Tatiana är en europeisk designer linje med originell design och tyger och säljs endast i den högre änden butiker i USA

 

VARFÖR SMARTA kvinnor väljer Tatiana

 

Tatiana är det lägsta pris, high-end DESIGNER MÄRKE PÅ MARKNADEN.

 

Originell design, franska och italienska spets, överlägsen utförande = Tatiana

 

När du ser eller provar behåar för dig själv, kommer du att se varför. Detta innebär bättre passform, längre livslängd, håller upp bättre i tvätten, och naturligtvis kan människor se skillnaden i tygerna används och kvaliteten på hur de sätts ihop. Fabriken har varit i branschen i 20 år och har sålt Tatiana till över 400 exklusiva boutiquer i USA sedan 1999.

 

Tatiana har TIO kvalitet punkter som är unika för linje och denna prisklass.

 

Dessa kvalitet poäng är vad som gör upp EXTRA i Extra Comfort behåar och trosor.

 

1. Euro-lite-systemet. Tatiana Fashions är stolta över att presentera den varumärkesskyddade Euro-lite-stödsystem för bygel bh. Euro-lite-systemet har utvecklats av Tatiana Fashions att leverera en fördel i komfort och passform. Euro-lite-systemet ger önskat stöd med hjälp av en tråd som har renodlats för att ge precis rätt mängd av flexibilitet med en tråd som är lättare och något tunnare. För att säkerställa överlägsenhet i Europa-lite-systemet, var ytterligare ett steg tas. Varje Tatiana kund kommer att njuta av fördelen av en fullt nyloniserad tråd. konkurrenters trådar är nakna eller delvis nyloniserad, vilket leder till korrosion och färgning av tyg. Tatiana's helt nyloniserade trådar levererar mer komfort och tvätt-förmåga av behån.

 

2. Färgmatchad metall reglagen. Observera att reglagen och fästen på Tatiana är metall, inte plast, så de kommer att hålla upp bättre i tvätten. De är färg anpassade till tyget!

 

3. Dubbla bh nubb. Trött på att dina byglar poppa ut? Tatianas är tillverkade med dubbla bh nubb, som hindrar detta från att hända.

 

4. Europeiska sömnad, komponenter och tillverkning. Alla anställda har genomgått en tvåårig kurs i sömnad, naturligtvis en fördel att du inte kommer hitta någon annanstans, vilket gör en märkbar skillnad i produkten. De sömmerskor som är stolta över sitt arbete. Historien är byggd runt den och den produkt som visar det. Resultatet är överlägsen tvätt-förmåga, stöd och komfort.

 

5. Färgmatchning mellan tyger. Uppmärksamhet på detaljer är det som gör behå ser så rika. Du kan se detta i färg matchen mellan olika typer av tyger i din behå.

 

6. Mjukare elastisk trosa. Kunderna märker konsekvent att trosorna har mjukare elastisk och är mer bekväm att bära.

 

7. Högre betyg spets.

 

8. Dupont Tactel & Lycra.

 

9. Fullt justerbara remmar.

 

10. Europeiska polyamid kontra generiska asiatiska nylon (håller upp längre).

 

Kvinnor älskar SHOPPA TATIANA PÅ INTERNET

 

Hög kvalitet, låg kostnad, snabb leverans, utmärkt service, lätt att hitta endast produkter som kommer i deras storlek! OCH ett stort utbud av storlekar och färger.

HjoLycka

Bengtstorp Hulan 14

54492 Hjo, Sverige

Telefon: +46(0)503-17126

Mobil: +46(0)708-396259

Alternativ tel nr. 08-559 17 127

e-post: info@hjolycka.com

MSN: lorna@live.se (EJ för e-post kontakter)

Gilla oss gärna på Facebook: https://www.facebook.com/hjolycka

 

BLIR DU NÖJD BERÄTTA TILL ALLA,

BLIR DU INTE NÖJD BERÄTTA TILL OSS.