Om oss

Välkommen till hjoLycka.com! Vi har bytt namn till Eurasian Traventures & Events. Vänligen besök oss på denna länk.

 

Vår hemsida är under ombyggnad och hänvisar därför till vår Leverantör's hemsida för tillfället. För Trendigt mode och stil vänligen besök vår leverantör här.

Vi säljer också undebara festklänningar från Milano Formals. Se den nyaste katalogen här eller besök vår Facebook sida här.

 

 

OBS! Hittar ni något hos leverantörerna vänligen notera hos vilken leverantör, produktnummer, önskad storlek och ev. färg och kontakta mig genom att klicka på Beställa eller Kontakt knappen nedan.

Det är skillnad på FESTKLÄDER och festkläder.

hjolycka.com erbjuder endast den bästa från den enklaste till den mest glamorösa klänningen. Vi tål att jämföras.

 

Företaget startade 2007 under namnet Loka Enteprises och slutligen ändrades till HjoLycka i september 2009. Namnet HjoLycka är en kombination av staden Hjo (uttalas som på engelska "you"), som är företagets säte och det svenska ordet "lycka" vilket betyder lucky i engelska, därmed "Lucky You".

I början sysslade vi endast med Magic Sing Karaoke mikrofoner och andra karaokeutrustningar och sedan lagt till några andra elektronik som mobiltelefoner, mobilklockor, videokameror, digitalkameror, mp3/4 spelare etc. Bara nämna det och vi kan fixa det för dig. Nu även en återförsäljare av formella klädsel som brudklänningar, balklänningar, cocktailklänningar, festklänningar och tillbehör och naturligtvis hög kvalitet underkläder för män, kvinnor och äldre barn.

Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter och rock bottenpriser. Denna webbutik ger oss möjlighet att passera på sparande direkt till dig på grund av lägre omkostnader än traditionella tegel och murbruk återförsäljare. Om du har några frågor vänligen använd Kontakta oss formuläret.

 

Vi har allt för dig ...

Vi erbjuder följande produkter och tjänster

 

Produkter

-Vi är specialiserade på brudklänningar, balklänningar, brudtärna klänningar, brudens mor klänningar, aftonklänningar, formella klänningar, festkläder, quinceñera, cocktailklänningar, paljett och pärlbroderade klänningar, klänningar med släp och klänningar för fest och speciella tillfällen, tillbehör etc.

 

-Försäljning och uthyrning av Magic sing karaoke mikrofoner av Enter Tech och WOW videoke (möjlighet för en operatör och sångare i hyran)

 

-Försäljning av elektronik: billiga mobiltelefoner, mobiltelefonklockor, mp3/4/5 spelare, digitalkameror, videokameror, etc

 

-Hög kvalitet underkläder för män, kvinnor och äldre barn, smycken, handväskor, inne tofflor mm.

 

 

Tjänster:

-Designar, syr, ändrar och reparerar kläder, festklänningar och allt annat som rör handarbeten inklusive uthyrning av party klänningar, även för barn upp till 12 år

 

-Party make-up, håruppsättningar, manikyr, pedikyr

 

-Foto och videotagning som sedan lagras på CD-eller DVD-skivor som önskas

 

-Konverterar gamla videoband till VCD eller DVD och spara utrymme

 

-Digitalisera gamla musik på gamla kassettband och LP-skivor

 

-Skapa din webbplats och publicera den på Internet

 

Affärstider:

 

Säljer mest på postorder/internet men försöker att vara tillgänglig under tiderna nedan. Ring helst en timme innan om du vill komma på besök så öppnar vi åt dig.

 

Måndag - fredag 16:00 till 20:00

Lördag och söndag från 10:00 till 17:00

e-post öppnas minst två gånger om dagen

Mobiltelefonen är alltid tillgänglig (men reserverar oss för dålig mobil mottagning emellanåt)

msn: lorna@live.se (ses där!)

 

OBS! Innehar F-skattsedel

HjoLycka

Bengtstorp Hulan 14

54492 Hjo, Sverige

Telefon: +46(0)503-17126

Mobil: +46(0)708-396259

Alternativ tel nr. 08-559 17 127

e-post: info@hjolycka.com

MSN: lorna@live.se (EJ för e-post kontakter)

Gilla oss gärna på Facebook: https://www.facebook.com/hjolycka

 

BLIR DU NÖJD BERÄTTA TILL ALLA,

BLIR DU INTE NÖJD BERÄTTA TILL OSS.